Previous Tab
Next Tab

Our Team, Our Malay 2013

今年係史上最多人外出比賽的一次,亦係27屆遠征馬拉的第一次!!

學阿琛(26屆)話齋「Putrajaya 1750m 是會有神奇的事發生」,今年我地條W8+,以進擊之矮人的姿態,last 250m 追過班白色巨人,贏得全場歡呼聲,簡直型爆呀!!!而今次我地 Team 的總成績1金1銀3銅,嬴左唔只得塊牌,仲有獎金收添,正到不得了。不過就係因為有獎金,終於令班男仔話今次堅食軟飯,但亦因為呢餐粥,佢地決心做個真男人,話下一次會有野睇喎,咁即管睇下點lol

22 – 28/10 呢七日有歡呼,有眼淚,有跌倒,有成長,乜都好,呢個都已經刻進我地嘅日記本裡面。今次嘅海外比賽,你我他都會有所得著,相信27屆嘅咁多位,亦會將今次嘅所得所失,繼續傳落去28屆。

最後,吸收了馬拉的大學賽的經驗,黎緊第10年的中大盃,輪到我地上一場好戲!!

 

Copyright 2013 © CUHK Rowing Team Alumni Association. All rights reserved. 版權所有 不得轉載